POLETIO ZA NJEMAČKU: Evo što je Bartol Franjić poručio navijačima Dinama

FOTO: Marko Crnjak

Bartol Franjić uskoro će potpisati ugovor s njemačkim Wolfsburgom. 22-godišnji je danas poletio iz Zagreba prema Frankfurtu, a uoči leta nije skrivao emocije:

“Tužno je oprostiti se poslije 15 godina. Dinamo je moj klub, a Zagreb moj grad i bit ću njegov najvjerniji navijač dok se god bavim nogometom, pa i poslije toga. S jedne strane je dosta teško, a s druge me čeka novi izazov, koji ću sretno prihvatiti i, nadam se, ući vrlo uspješno u sezonu – kaže defenzivni veznjak i branič aktualnog prvaka Hrvatske, čijoj se prvoj momčadi priključio prije tri godine, a prethodno je prošao sve mlađe uzraste zagrebačkog velikana.”.

Franjić je polivalentan igrač, pa nam ostaje za vidjeti na kojoj će se poziciji profilirati u sustavu Nike Kovača, čija debitantska sezona u Wolfsburgu počinje isto kad i Franjićeva.

“Prvo je na redu liječnički pregled, pa slijedi potpis ugovora, a onda ću obaviti razgovor s trenerom Nikom Kovačem. Već smo se i čuli, ali nismo još detaljno razgovarali o poziciji, no pretpostavljam da ću i dalje imati ulogu lijevog stopera i zadnjeg veznog”, objašnjava 22-godišnjak, a potom optimistično završava razgovor: “Mislim da ću se dobro prilagoditi i da će sve proći u najboljem mogućem redu…”.

Pod grbom Modrih nastupao je Franjić u 82 navrata, jednom zabio i četiri puta asistirao. Trostruki je osvajač HNL-a, a prošle godine prvi je put osvojio i Kup.

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak