POLICIJA PREKINULA DIVLJI PARTY: Juventus kažnjava trojicu zvijezda zbog neprimjerenog ponašanja!

FOTO:

Iz Italije stižu vijesti o partyu kojem su nazočile i tri Juventusove zvijezde. Naravno, torinski će ih klub zbog toga kazniti…

Policija prekinula zabavu

Aktualni talijanski nogometni prvak Juventus kaznit će Amerikanca Weston McKennia, Argentinca Paula Dybalu, te Brazilca Arthura. Razlog je činjenica da su, usprkos zabrani kluba, zbog epidemije koronavirusa, prisustvovali privatnoj zabavi.

La Stampa je tako objavila kako je McKennie bio domaćin i organizator ovog partya, a na druženju je osim dvojice suigrača iz Juventusa bila još nekolicina ljudi. Iako se na prvi pogled ne čini kao ozbiljan prekršaj, problem je u tome što je u Italiji trenutno zbog COVIDA zabranjeno organizirati bilo kakva privatna druženja.

McKennievi susjedi su navodno nazvali policiju, a dio talijanskih medija je objavio kako je policija ušla u kuću tek nakon sat vremena čekanja. Drugim riječima, sudionicima prijeti i tužba za opiranje policiji. Odmah su kažnjeni sa po 400 eura zbog kršenja epidemioloških pravila. Osim toga, kazne je najavio i Juventus, no za sada nije objavljeno kakve će one biti.

Komentari

komentara

« Povratak