Na Poljud stigla nova kazna: Hajduk drastično kažnjen zbog sramotnih događaja na Jadranskom derbiju!

FOTO:

DVIJE UTAKMICE BEZ GLEDATELJA I 80 TISUĆA KUNA!

Disciplinski sudac Prve HNL Saša Pavličić Bekić donio je odluku o kazni za Hajduk povodom ulaska jednog od huligana s metalnom šipkom na teren za vrijeme utakmice Jadranskog derbija između Hajduka i Rijeke na Poljudu.

Poljud ostaje dvije utakmice bez gledatelja, a Hajduk mora platiti i kaznu od 80 tisuća kuna!

Podsjetimo, huligan je neometano ušao na tartan stazu na kojoj je skupio metalnu šipku i bez reakcije zaštitara i policije ušao na teren gdje je prijetio sucu Zebecu. Niti tada još nije bilo reakcije nadležnih te je ta farsa trajala dobrih dvije minute.

Kako god nekome ova kazna izgledala, nekome mala, nekome nedovoljna, nekome previsoka, ona neće ništa promijeniti među onima koji na ovaj način vrijeđaju veliki klub poput Hajduka. Već smo i zaboravili na druge incidente koji su se događali u režiji sa sjedištem u Splitu poput svastike, prijetnje igračima ukoliko izađu na teren protiv Dinama, rasističkih vrijeđanja i tako dalje i tako dalje…

I budimo iskreni… nije jedan čovjek krivac za stanje u splitskom klubu…pogotovo ne čovjek koji živi u Zagrebu. Hajduk se ruši i propada iznutra, a je li krivac uprava,  nadzorni odbor ili udruge „Naš Hajduk“, to se trebaju zapitati svi oni koji vole Bile.

https://nogometne-vijesti.hr/navijaci/momak-sta-s-glavom-huligan-otkrio-zasto-uletio-teren/

Komentari

komentara

« Povratak