Na pomolu velika bomba: Rijeka želi dovesti Futacsa ili Ohandzu!?

FOTO: Hanza Media

Prema pisanju poznatog portala goal.hr čini se kako Rijeka opasno vreba u dvorištu velikog rivala.  Matjaž Kek vidi napadače Hajduka kao izvrsno pojačanje za pohod na titulu.

Meta su napadači

Izgleda kako Riječani još uvijek nisu nadomjestili odlazak Bezjaka u Darmstadt. Izuzev njegovih golova na početku prvenstva, najbolji strijelci su veznjaci Franko Andrijašević i Alexander Gorgon. Obojica imaju po 8 golova. Jedini vrijedan spomena u napadu je sjajni Mario Gavranović, koji je mjesec dana bio izvan stroja. On je postigao 6 golova, a dojma smo da mi brojka bila veća da nije propustio posljednjih pet utakmica u jesenskom dijelu prvenstva.

Rijeka ima čvrstu i dobro posloženu momčadi, ali Kek smatra da i dalje ima prostora za napredak. Zato je bacio oko na Futacsa i Ohandzu.

Rijeka prati probleme u Hajduku

Teško je očekivati da će Hajduk pustiti Futacsa u Rijeku, ali više ništa nije sigurno s obzirom na financijske probleme koje prolazi splitski klub. Ukoliko dođe ponuda koja bi zadovoljila Splićane, mnogi smatraju da bi do transfera ipak moglo doći. S druge strane zato postoji puno realnija opcija.

Franck Ohandza prošao je vrlo čudan put u Splitu. Prvo je bio dočekan poput heroja i svi su se rugali Dinamu što ga je pustio. Ali problemi s ozljedama dali su pravi odgovor. I danas je bačen u drugu momčad. Hajduk mu je ponudio smiješan ugovor koji je nakrcan raznim bonusima, a Kamerunac to ne želi potpisati.

Trenutno su Riječani itekako sposobni doći u dvorište Hajduka i uzeti im glavne igrače, a nekada je to bila sasvim druga priča…

Komentari

komentara

« Povratak