PONAJBOLJI SVJETSKI DUO: Juve bez problema protiv Fiorentine, Mandžo pomogao Ronaldu da zasjedne na vrh ljestvice najboljih strijelaca!

FOTO:

Talijanski prvak Juventus je u najjačem okršaju subotnjeg programa slavio u Firenzi protiv Fiorentine sa 3:0. Viole nisu imale nikakve šanse protiv razigranih Zebra, Rodrigo Bentacur je načeo domaće a Giorgio Chiellini je zabio bivšem klubu i povisio na 0:2.

Cristiano Ronaldo se istinski trudio da zabije deseti pogodak koji bi ga smjestio na diobu prvog mjesta najboljh topnika Serie A skupa sa čudesnim poljskim napadačem Piatekom.

To mu je omogućio donedavni Vatreni Mario Mandžukić. Super Mario je u 79. minuti ubacio u kazneni prostor domaćih, Fernandes je dirao loptu rukom i sudac je pokazao na bijelu točku.

CR je bio siguran egzekutor, dosada je zabio deset pogodaka i ostvario pet asistencija u talijanskom prvenstvu. Portugalska mašina se nakon slabijeg starta opasna zahuktala i sa hrvatskim ratnikom je opasan duo za svaku obranu svijetu.

Također, Portugalac postao treći igrač u povijesti Serie A koji je u 21. stoljeću zabio u pet uzastopnih utakmica. Mandžo je igrao do 89. minute, Marko Pjaca je ušao u 66. minuti.

Komentari

komentara

« Povratak