PONAJBOLJI TRENER BAYERNA U POVIJESTI PODRŽAO KOVAČA: “Niko će pobijediti i prevladati ovu tešku situaciju, Bayern mu treba dati vremena!“

FOTO:

Bivši reprezentativac i izbornik Niko Kovač pred najtežim je trenucima u trenerskj karijeri. Njegovom Bayernu nikako da krene, razmažene zvijezde mu otkazuju poslušnost i prosvjeduju protiv njega, mediji traže smjenu braće Kovač.

Niko na “tankom ledu”

Bayern je najveći klub u Njemačkoj i jedan od najvećih na svijetu, ali rijetko tko je uspio tamo izdržati pod ogromnim pritiskom javnosti i uprave za trofejima i novim uspjesima. Čim se izgubi jedna utakmica novine to dodatnu potenciraju i proglase katastrofu, prvi na udaru je naravno čovjek na trenerskoj poziciji.

No, nisu svi protiv Nike, jedan od najvećih njemačkih trenera Ottmar Hitzfeld dobro zna kako se Kovač osjeća i stao je na njegovu stranu. Vodio je Bavarce šest godina pa se morao povući na tri godine zbog toga što jednostavno izgorio zbog velikih pritisaka, kako je i sam rekao. Na kraju se ponovno vratio na klupu minhenskog diva i odradio jednu sezonu.

„Niko će pobijediti, osjećam da će prevladati ovu tešku situaciju jer znam ga i kao igrača, i kao trenera. Sjećam se kada je preuzeo reprezentaciju Hrvatske u vrlo teškoj situaciji, s upitnim plasmanom na SP. Tada je uspio preokrenuti situaciju iako mu ništa nije išlo u korist. Napravio je dobar posao i dokazao da zna raditi sa zvijezdama. Nadam se samo da će mu Bayern dati vremena.” – rekao je osvajač Lige prvaka sa Borussijom i FC Hollywoodom, kako vole zvati Bayern.

S razlogom se sada vidi i zašto…

STVARAJU SE NOVI GALACTICOSI: Predsjednik Reala otpisao cijelu ekipu, dovođenje dvije megazvijezde je prioritet!

TEK MU JE 20 GODINA: Nesuđeni Vatreni prelazi na Otok za ogromnih 80 milijuna eura!

Komentari

komentara

« Povratak