PONOĆNI PRIJELAZ: Hrvatski napadač Ante Budimir ima novi klub!

FOTO:

U posljednjim satima prijelaznog roka u Španjolskoj hrvatski reprezentativni napadač Ante Budimir prešao je u Osasunu na jednogodišnju posudbu, pišu Sportske novosti.

Budimir, koji ima još četiri godine ugovor s Mallorcom, nije želio igrati u drugoj ligi, za njega su stigle brojne ponude, ali Mallorca je imala po ugovoru pravo na odštetu 15 milijuna eura i malo je bila spremna spustiti cijenu. Na kraju, kako je prijelazni rok istjecao, dogovorena je posudba.

Pitanje je bilo na koju adresu jer javilo se čak šest klubova. Budimir je odabrao Osasunu smatrajući da ima dobru momčad, a pogotovo zbog trenera Jagobe Arrasatea koji ga iznimno cijeni i jako ga je želio u svojoj ekipi.

Osasuna je proteklu sezonu okončala na desetom mjestu prve španjolske lige, a u tekućoj je u četiri utakmice osvojila šest bodova pobjedama nad Cadizom i Celtom.

Za Budimira je bilo vrlo bitno da riješi taj prijelaz, makar i sat-dva prije ponoći završnog dana prijelaznog roka jer želio je ostati u jednoj od najjačih liga na svijetu, ujedno s time i dalje konkurirati za mjesto u hrvatskoj reprezentaciji.

Komentari

komentara

« Povratak