PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Evo tko želi legendarnog Maldinija za sportskog direktora!

FOTO:

Legendarni talijanski velikan, Paolo Maldini, nažalost nije imao sreće u voljenom AC Milanu kao sportski direktor kluba.

Iako je itekako zadužen za Scudetto 2022. godine, s obzirom da je doveo sjajne igrače poput Hernandeza, Girouda, Tomorija, Leaoa i druge, na kraju sljedeće sezone ipak je puklo između uprave i njega pa je tako dobio otkaz.

Maldini je potom uzeo godinu dana za odmor, ali sada bi se sa stilom trebao vratiti poslu. Naime, talijanski i engleski mediji pišu kako Newcastle United traži novog sportskog direktora, a kao glavni favorit vodi se upravo Paolo Maldini.

Sve je izglednije da će se dosadašnji sportski direktor Svraka Dan Ashworth preseliti na Old Trafford. Ugovor mu istječe 2026. godine, no Manchester United ga želi odmah i spreman je platiti oko 10 milijuna eura odštete. Newcastle United traži 20 milijuna, a po svemu sudeći, naći će se negdje između.

Maldini je trenutno bez ugovora, odbio je nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije i dao do znanja da je spreman započeti novu avanturu u nekom europskom klubu. Newcastle bi mogao biti savršeno rješenje jer bi Maldiniju omogućio dolazak u klub koji nema financijskih problema.

Prema Gazzetti dello Sport, Maldinija mnogi smatraju “tihim i kompetentnim glasom autoriteta”, a jako ga cijene i igrači, koji ga vide kao ikonu svjetskog nogometa. Englezi navode da je Maldini prvi izbor Svraka, a odmah zatim Paul Mitchell, nekadašnji igrač Southamptona.

Komentari

komentara

« Povratak