PONUDE UGLEDNIH KLUBOVA: Pola Europe u lovu na prvog topnika HNL-a!

FOTO:

Argentinski napadač Ramon Mierez oduševio je sve ljubitelje nogometa u Osijeku i pokazao kako je postao pravo pojačanje. Nenad Bjelica je nakon toga odlučio otkupiti ugovor od Alavesa, prvog strijelca lige je platio oko 2,5 milijuna eura.

Osijek sada drži sve konce u rukama što se tiče Mierezove sudbine, Bjelica je rekao kako prodaje nisu prioritet, pa bi glavni igrači mogli i naredne sezone ostati u Gradskom vrtu. Sportske novosti pišu da je RB Salzburg ponudio pet milijuna eura za Miereza, dok neimenovani ruski klub iz Moskve, nudi šest milijuna eura.

Nedavno se u španjolskim medijima spominjala Mallorca, ali Mierezova odšteta je postala prevelik financijski zalogaj. Upiti se šalju i za mladog reprezentativca Mihaela Žapera, odnosno Ivicu Ivušića, što je znak da se dobro radilo prošle sezone.

Ipak, svi spomenuti igrači su rekli kako bi najradije proveli još jednu sezonu u Osijeku. Istog stava je Petar Bočkaj za kojeg se zimus zanimao Al Nasr, međutim pregovori s bogatim klubom su propali.

Komentari

komentara

« Povratak