Popularna Diletta Leotta stiže u Hrvatsku, poslala je poruku svima

FOTO:

Na panelu Women in Sports svjetski poznatoj novinarki Diletti Leotti pridružit će se uspješne žene iz područja sporta i medija.

Inspirativna predavanja, edukativni paneli i sjajna atmosfera obilježit će prvo izdanje Sunset Sports Media Festivala na koji stiže i Giulia Diletta Leotta te još mnoge sportske novinarke koje će još jednom dokazati kako svojim znanjem mogu ravnopravno stajati rame uz rame svojim muškim kolegama, sportskim stručnjacima.

Ughetta Ercolano, potpredsjednica Content Southern Europe DAZN-a, globalne pretplatničke usluge za streaming videozapise sa sportskom pretplatom, koji od prošle godine po prvi put u povijesti prenosi sve utakmice Serie A, održat će predavanje na temu Future of Serie A.

Kako se jedna od najprestižnijih svjetskih nogometnih organizacija uspjela izvući neokrznuta iz svojih najmračnijih trenutaka, i kako planiraju razvijati svoj daljnji rast u godinama koje dolaze, uz Ughettu, ispričat će nam i Giulia Diletta Leotta, sportska novinarka koja od 2018. godine upravo za DAZN komentira prijenose Serie A, a ranije je prezentirala utakmice Serie B na talijanskom Sky Sportu uz Gianlucu Di Marzia i Lucu Marchegianija.

Svojom posvećenošću reporterskom životu, koji je usko vezan za njenu drugu ljubav – sport, Diletta inspirira mnoge žene, ali i ljude u svojoj okolini, pa je često možemo vidjeti kako profesionalno, ali i vatreno izvještava s nogometnog terena.

A kako je to biti uspješna žena u sportskom ekosustavu i koje su to prepreke koje se moraju savladati na putu do vrha doznat ćemo na predavanju Women in sports.

“Bok svima, vrlo sam uzbuđena što ću s vama podijeliti svoja znanja i iskustva. Veselim se boravku s vama u Hrvatskoj, vidimo se uskoro”, poručila je popularna Diletta.

BOMBA IZ PORTUGALA: BENFICA KUPILA HRVATA ZA 5 MILIJUNA EURA!

Gol.hr

Komentari

komentara

« Povratak