PORTUGAL VIŠE NIJE NA TOJ LISTI: Ovo je pet reprezentacija koje Hrvatska još uvijek nije pobijedila!

FOTO:

Hrvatska nogometna reprezentacija jučer je u prijateljskom susretu svladala Portugal 2:1. Golove za Vatrene zabijali su kapetan Modrić i Budimir, dok je za domaćina zabio Diogo Jota.

Bio je to osmi dvoboj između Hrvatske i Portugala te prva pobjeda naših nogometaša. Vjerovali ili ne, Portugalci imaju čak šest pobjeda protiv nas dok je odrađen samo jedan remi. Tako smo napokon maknuli neugodnog rivala sa one liste reprezentacija koje nikada u povijesti nismo pobijedili.

Na toj famoznoj listi još uvijek je ostalo svega pet reprezentacija, a to su Čile, Kina, Ekvador, Peru i Tunis. Točnije, s Čileancima i Kinezima igrali smo samo jednom te je odigran remi. No, protiv Ekvadora i Perua trenutno smo u negativi jer smo u jedinim susretima bivali poražen. Što se tiče Tunisa, tu je po jedan remi i jedan poraz.

Neki će reći kako nismo svladali ni Brazil jer pobjeda se mora dogoditi u regularnih 90 minuta ili eventualnim produžecima, ali ipak nas nije briga što će ti neki reći.

Zanimljivo, na listi nema ni jedna europska reprezentacija što znači da Hrvatska ne može smanjiti tu listu pred nadolazećim Eurom. Tako da HNS-u jedino preostaje angažirati prijateljske utakmice protiv iznad navedenih reprezentacija…

Komentari

komentara

« Povratak