POSEBAN GOST: Evo tko će na Maksimiru gledati Dinamo i Chelsea!

FOTO:

Dinamo u utorak u 1. kolu skupine E Lige prvaka na Maksimiru dočekuje Chelsea. Hrvatski prvak sezonu u najelitnijem natjecanju otvara protiv prvaka Europe iz 2021. godine protiv kojeg će imati gromoglasnu podršku čitavog Maksimira za koji ulaznica više skoro da i nema.

Među 21.000 navijača bit će i Zvonimir Boban koji će utakmicu pratiti u društvu UEFA-ina predsjednika i svojega šefa Aleksandra Čeferina. Čeferin je odabrao Maksimir kao stadion na kojemu će gledati otvaranje Lige prvaka, a prilikom posjeta će se sastati i s Dinamovim predsjednikom Mirkom Barišićem.

Boban se na Maksimir vraća nakon gotovo 20 godina. Zadnji put je ondje bio na svojem spektakularnom oproštaju od nogometa 7. listopada 2002. godine. Tad su maksimirskim travnjakom s Bobanom trčale ikone Van Basten, Baresi, Maldini, Ševčenko, Rivaldo i mnogi drugi, a Dinamova legenda više se nikad nije vratila na Maksimir.

Boban navodno nije želio dolaziti na Dinamove utakmice dok je Zdravko Mamić stolovao u Maksimiru. Mamića u Dinamu nema formalno već godinama iako i dalje ima veliki utjecaj na ono što se u klubu događa, ali puno manje nego prije. Je li Boban zaključio da Mamić više nije šef te da je došlo vrijeme da se pojavi, nije poznato, ali nakon dugo vremena će gledati Dinamo u Zagrebu.

Za analizu utakmice Udinese – Fiorentina kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak