POSEBAN PLAN REAL MADRIDA: Evo što spremaju danas za City!

FOTO:

Večeras su na rasporedu prve dvije utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Real Madrid će ugostiti Manchester City dok će Arsenal igrati protiv Bayern Munchena.

Obje utakmice nude spektakl, ali nekako se više priča o dvoboju Španjolaca i Engleza. Naime, bit će ovo treća sezona u nizu u kojoj se ta dva kluba sudaraju u nokaut-fazi natjecanja koje je pretprošle sezone osvojio Real, a prošle City.

Hrvatski kapetan Luka Modrić prema tvrdnjama španjolskih medija neće biti dio početne postave Reala za utakmicu protiv branitelja naslova u Ligi prvaka, priliku će čekati na klupi. Pored stvari koje se tiču samog terena, u Realu uoči utakmice misle i na atmosferi pa su UEFA-i poslali poseban zahtjev.

Madriđani žele igrati utakmicu pod zatvorenim krovom, što je opcija koja im se nudi otkako je Santiago Bernabeu prošle godine renoviran. Pretpostavlja se kako će im UEFA to i odobriti jer Kraljevski klub je ove sezone već igrao pod zatvorenim krovom u Ligi prvaka. U Madridu se nadaju da će uz pomoć zatvorenog krova i 80 tisuća navijači stvoriti još vatreniju atmosferu.

Komentari

komentara

« Povratak