POSEBNA UTAKMICA ZA MLADOG VRATARA: Posvećujem pobjedu pokojnom ocu, ovo je sanjao cijeli život!

FOTO:

Za mladog vratara, koji je dobio priliku braniti za Hrvatsku na dvije ključne utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo, danas je bio poseban dan…

Pobjeda posvećena pokojnom ocu

Nakon što je debitirao za Hrvatsku na Malti, Ivo Grbić dobio je priliku braniti i u ključnoj utakmici na Poljudu. Nakon utakmice protiv Rusije, Grbić je stao pred kamere:

„Svi smo vjerovali u ovo. Nije bilo lako, prvo smo trebali preskočiti Maltu, a sada Rusiju. Znali smo da ćemo trebati biti strpljivi do zadnje minute. Naša vjera, upornost i želja su presudili. Uspjeli smo zabiti gol pred kraj, odvesti utakmicu u mirne vode i zasluženo se plasirati na Svjetsko prvenstvo.”

I mladi vratar je prokomentirao težak teren:

„To je Rusima išlo u prilog, ali izbornik nas je upozoravao na to. Dobro smo se pripremili za Ruse, znali smo da su tvrdi i da ne smijemo izgubiti glavu te da ćemo dočekati priliku.”

Grbić se osvrnuo i na svoj debi i ulogu koju je dobio na dvije ključne utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo:

„Novi sam u reprezentaciji i zahvaljujem izborniku te stožeru na povjerenju. Vjerujem u sebe, osjetio sam da mogu pomoći ekipu, dočekao sam tu jednu obranu, ali mislim da sam dao ekipi sigurnost i mirnoću što je važno kod golmana. Imamo vrhunske igrače, treba im samo dati tu sigurnost i onda je nebo granica. U Kataru možemo puno očekivati. Izbornik je složio kombinaciju mlađih i iskusnijih, igraju oni koji su nositelji igre u najboljim klubovima na svijetu. Izbornik nam uvijek govori da trebamo biti ponizni i strpljivi i tako možemo daleko.“

Mladom vrataru je današnja pobjeda bila posebna:

„Posvećujem pobjedu svom pokojnom ocu. Znam da je ovo sanjao cijeli život. Ne bih htio isticati sebe, ali on je to sanjao i danas mu se to ostvarilo te se nadam da je sretan gore na nebu.”

Komentari

komentara

« Povratak