Poskupjele ulaznice za SP u Kataru. Evo koliko morate platiti da gledate Hrvatsku

FOTO: HINA

Druga faza prodaje ulaznica za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru započela je u utorak i završit će 28. travnja, priopćili su organizatori. Dostupne su četiri vrste ulaznica – ulaznice za pojedinu utakmicu u četiri cjenovne kategorije, od kojih je zadnja rezervirana za stanovnike Katara.

Tu su još ulaznice rezervirane za navijače jedne reprezentacije za cijelu grupnu fazu ili za utakmicu druge faze u kojoj će vjerojatno sudjelovati njihova momčad te ulaznice koje omogućuju pristup za četiri utakmice na četiri različita stadiona. U prosjeku su ulaznice 30 posto skuplje nego na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Za gledatelje iz inozemstva cijene pojedinačnih ulaznica za prvo kolo SP-a kreću se između 250 i 800 katarskih rijala (između 62 i 200 eura) za jednu utakmicu. Za finale je potrebno izdvojiti između 2200 i 5850 rijala (550 i 1460 eura).

Cijene ulaznica rezerviranih za stanovnike Katara kreću se od 40 do 750 rijala (od 10 do 190 eura) po utakmici. “Osobe čiji je zahtjev za ulaznicu zadovoljen bit će obaviještene o ishodu zahtjeva e-poštom najkasnije do 31. svibnja”, stoji u priopćenju FIFA-e.

S obzirom na kratke udaljenosti između osam stadiona koji se nalaze u radijusu od 50 kilometara od središta glavnog grada Dohe, prvi put će navijači moći zatražiti ulaznice za dvije utakmice koje se igraju istog dana na startu grupne faze. Hrvatska će igrati u skupini s Belgijom, Marokom i Kanadom.

Komentari

komentara

« Povratak