POSLJEDNJE UPOZORENJE: Juventusu se iduće sezone neće natjecati u Serie A!?

FOTO:

U Juventusu je rasulo. Poraz od Milana, Cristiano Ronaldo na izlaznim vratima, upitna budućnost trenera Pirla… No to nije sve.

Posljednje upozorenje

Iza Juventusa je jako loša sezona. Još jedno rano ispadanje iz Lige prvaka, oproštaj od Scudetta nakon devet godina dominacije, glasine o odlasku Cristiana Ronalda… Puno je pitanja na koja Juve mora naći odgovore ovo ljeto no to nije ono najgore.

Predsjednik talijanskog nogometnog saveza, Gabriele Gravina javno je upozorio Juventus kako će biti isključen iz Serie A, ako se službeno ne povuće iz Superlige.

Naime, Juventus, Real Madrid i Barcelona i dalje nisu odustali od projekta europskog elitnog natjecanja koji je prije nekoliko tjedana doživio fijasko u roku od 48 sati.

Iz Juventusa su se u međuvremenu požalili na „neprihvatljiv pritisak i prijetnje“ koje dobivaju zbog Superlige. Gravina je ovu situaciju prokomentirao riječima:

„Kad se klubovi natječu u talijanskoj ligi, podrazumijeva se da prihvaćaju međunarodna tijela pod koja pripada Serie A. Ako u Juventusu ne prihvate ovaj princip bit će izbačeni iz domaće lige. Žao mi je navijača, ali pravila se moraju poštovati.“

Komentari

komentara

« Povratak