POSTAJE NAJVEĆI LUZER U NOGOMETU: Mourinho za loš rezultat optužio policiju, a ovi mu sa stilom odgovorili!

FOTO:

Jose Mourinho sve više počinje izgledati kao očajan gubitnik, a sada je svoje dobila i policija! Naime, ‘Posebni’ je nakon remija protiv Valencije pronašao čudan razlog tome. Odlučio je okriviti policiju, ali ni oni mu nisu ostali dužni!

MOURINHO IZGUBIO KOMPAS?

Navijači su frustrirani što United gura defenzivni nogomet, a otvoreno je Mourinha kritizirao i legendarni Paul Scholes. No, Jose je rekao kako ga ne zanima njegovo mišljenje. Nakon utakmice portugalski strateg opet je odlučio kritizirati svoje igrače, a sad je, čini se, pronašao i novog krivca!

“Mislili smo da će nam biti potrebno 30 minuta, koliko nam inače i treba, ali ovaj put nas je policija odbila pratiti do stadiona te smo sve morali organizirati sami te smo se vozili 75 minuta zbog prometne gužve”, rekao je Mourinho koji je tražio i dobio odgodu početka utakmice za 5 minuta.

“UEFA i sudac su bili uviđavni i dozvolili su da utakmica počne pet minuta kasnije jer nam treba najmanje pola sata da se pripremimo za utakmicu, a ovo nije bio klupski problem.”

Jutros je policija Manchestera odgovorila treneru s Old Trafforda.

“Ranije smo svaki put pratili autobus, ali smo, odlučili da to više nećemo biti u stanju jer smo veći naglasak stavili na naše uobičajene aktivnosti. Autobuse s igračima ćemo ubuduće pratiti samo u onim situacijama kada dobijemo informacije o potencijalnoj ugroženosti igrača. Klubove smo o ovoj promjeni obavijestili već prije nekoliko mjeseci i imali su dovoljno vremena da isplaniraju put do stadiona”, priopćili su iz policije Manchestera.

PREOKRET ILI EKSPRESNI ODLAZAK? U BAYERNU SE PODIGLA POBUNA PROTIV KOVAČA! EVO KOJE ZVIJEZDE SU PROTIV HRVATA!

KAKO SE IZVUĆI? Procurio video Ronalda i žene koja ga optužuje za silovanje!

Komentari

komentara

« Povratak