POSTAO JE LEGENDA: Trener Hajduka oduševio izjavom nakon finala!

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Nogometaši Hajduka osvajači su Hrvatskog kupa za sezonu 2021./22. Igrači splitske momčadi slavili su u finalu igranom na Poljudu preokretom protiv Rijeke 3:1 i tako stigli do svog sedmog trofeja za najbolju momčad hrvatskog kupa, a prvog od sezone 2012./13.

Hajduk je prvi kup osvojio 1992./93., a onda i 1994./95., 1999./00., 2002./03., 2009./10., 2012./13. i ove sezone nakon što je Ferro zabio za izjednačenje, a Dario Melnjak dvaput u preokretu nakon početnog gola Josipa Drmića.

“Vjerojatno najemotivniji i najradosniji dan u mom životu. Ovo neću nikad zaboraviti, vidite što ovo ljudima znači”, rekao je Dambrauskas na početku izjave za HNTV po osvajanju Kupa pa dodao:

“Osvojiti titulu je teško, ovo je zasluga svih koji su u klubu. Borili smo se i vjerovali. Rekao sam igračima da su junaci, nakon primljenog gola igrali smo kao da se ništa nije dogodilo. Pogledajte sreću ljudi, sretan sam zbog njih.”

“Naš je posao da sljedeće sezone budemo još bolji. To ćemo uvijek pokušavati. Nije to lako. Nije lako osvojiti Kup i biti drugi, ali pogledajte ovo, to je nagrada za naporan rad. To vrijedi toga. Ova noć pripada Dalmaciji i ljudima u Splitu”, rekao je Dambrauskas prije no što su navijači došli do njega, podigli ga u zrak i maknuli od mikrofona i kamera.

 

Komentari

komentara

« Povratak