POSTAO TRAGIČAR: Jedan od najboljih igrača na svijetu propušta Svjetsko prvenstvo!

FOTO:

Večeras se u Europi, Africi i Južnoj Americi igraju posljednje kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvu koje će se krajem godine igrati u Kataru.

Neke utakmice već su završile pa je tako Gana izbacila Nigeriju u trećoj fazi afričkih kvalifikacija. U prvoj utakmici bilo je 0:0, a u drugoj 1:1. Ganci su otišli na SP zbog gola u gostima. A prava ludnica bila je u Senegalu.

Naime, tamo su snage odmjerili Senegal i Egipat. Prva utakmica završila je pobjedom Egipta zahvaljujući pogotku Cissea koji je postigao autogol. Senegalci su uzvratu slavili s istim rezultatom, a jedini gol na utakmici postigao je Boulaye Dia, i to već u trećoj minuti.

Mreže su mirovale i do kraja regularnog dijela, pa i u produžecima te se zbog toga konačna odluka o putniku morala odlučivati udarcima s bijele točke. Senegal je tu slavio 3:1, a jedan od tragičara kod Egipta bio je i veliki Mo Salah koji nije realizirao prvi jedanaesterac.

Salah i društvo tako će propustiti ovogodišnje Svjetsko prvenstvo, dok će Senegalu ovo biti tek treći nastup na velikoj smotri.

KAKVA BOMBETINA: DINAMO U SVOJE REDOVE DOVODI HRVATSKOG REPREZENTATIVCA?

Komentari

komentara

« Povratak