POSTIGNUT DOGOVOR: Osijek prodaje Diona Belju u ovaj klub!

FOTO:

Još ranije ove godine pisalo se kako je mladi napadač Dion Drelja Beljo na meti nekoliko uglednih europskih klubova. Tada je 20-godišnjak bio na posudbi u Istri iz Osijeka.

No, Nenad Bjelica i Osijek odlučili su sjajnog napadača vratiti u svoj roster. Ipak, čini se kako je to kratkog vijeka. Njemački Sky Sport tvrdi kako je Osijek blizu dogovora s Borussijom M’Gladbach oko prodaje mladog napadača!

Beljo je sjajnim igrama prošle godine u Istri 1961. oduševio hrvatsku nogometnu javnost, a to mu je donijelo zanimanje mnogih europskih klubova. Jedan od njih je i Borussia koja je već par puta slala ponudu za 20-godišnjeg napadača, ali su ih Nenad Bjelica i Osijek redovno odbijali.

Sada Sky Sport donosi kako je njemački klub postigao dogovor s napadačem oko njegovih uvjeta za igranje u Bundesligi, a ugovor bi trebao biti potpisan na četiri ili pet godina. No, još uvijek se nisu dogovorili Borussia i Osijek – do sada je njemački klub najviše nudio 3,5 milijuna eura što je odbijeno. Iz Gradskog vrta inzistiraju na cijeni od 10 milijuna eura, a njemački medij tvrdi da bi ona ipak bila između 6 i 10 milijuna.

Borussia silno želi Belju pa imaju i plan B ako ne uspije dogovor s Osijekom. Naime, kako za njega postoji veliki interes i drugih klubova, u Mönchengladbachu smatraju da bi ga mogao kupiti neki veliki klub te ga poslati na posudbu sljedeću sezonu. Oni bi ga rado uzeli i na posudbu jer ga trener Daniel Farke vidi kao zamjenu za Breela Embola koji je prodan u Monaco.

Komentari

komentara

« Povratak