POSTOJI INTERES: Drugi najskuplji igrač u povijesti Dinama odlazi iz kluba?

FOTO:

Kada je u ljeto 2022. godine iz Atalante u Dinamo došao branič Boško Šutalo, svi su pomislili kako je klub iz Maksimira sredio pravog kapitalca kada je u pitanju obrana. No, bivši mladi član naše reprezentacije imao je golemih problema u ove dvije sezone.

Dinamo ga je platio čak četiri milijuna eura što je drugi najveći ulazni transfer u povijesti kluba. Više su samo platili Marka Roga koji je došao u ljeto 2015. godine iz Splita za pet milijuna eura.

Šutalo je tako u dvije godine upisao svega 27 nastupa, a pao je jedan pogodak. 24-godišnjeg dečka iz Metkovića pogodile su ozbiljne ozljede pa je zbog toga bio dugo izvan stroja. No, sada se pak piše kako bi mogao napustiti Maksimir.

Naime, belgijski novinar Sascha Tavolieri javlja kako je Boško Šutalo na korak do transfera u Standard Liege! U pitanju je klub kojeg vodi naš Ivan Leko. Dinamo bi ga navodno pustio bez odštete, ali bi se dogovorio postotak od budućeg transfera.

Osim Šutala, Tavolieri piše da Leko želi i Marka Bulata. Njega bi Standard htio dovesti na posudbu s opcijom otkupa. Jakirović nema Bulata u ozbiljnim planovima za sljedeću sezonu pa nema ništa protiv toga da ga Dinamo proda i na njemu zaradi, a Tavolieri piše da će Bulat već u četvrtak doći na potpis ugovora.

Komentari

komentara

« Povratak