POSTOJI SLAMKA SPASA: Evo do kad Hajduk može dovesti novog vratara!

FOTO:

Navijači splitskog Hajduka s pravom se pitaju je li sve izgubljeno ove sezone nakon dva poraza od najvećeg rivala, zagrebačkog Dinama. Kup je svakako izgubljen, ali postoje još minimalne šanse da Bijeli odu do kraja u prvenstvu.

Simpatizeri su, posve logično, frustrirani zbog ishoda u derbijima, ali bi ipak trebali ostati prisebni prije bacanja kritika. Naime, Hajduk je odlično gurao u prvom dijelu sezone gdje su imali jednu lijepu prednost ispred Rijeke i Dinama. U igri je bio i Kup, ali onda su krenuli pehovi s ozljedama.

Redom su izvan pogona bili Melnjak, Žaper, Uremović, pa i Marko Livaja koji je čak igrao pod injekcijama posljednje utakmice. Nažalost to nije urodilo plodom jer vidjelo se iz aviona kako to nije isti Marko Livaja koji je redovito terorizirao protivničke obrane. Kao ‘šlag’ na tortu s pehovima stigle su ozljede i vratara. Prvo se ozlijedio Ivan Lučić, a potom i Lovre Kalinić.

Neki su čak i osudili Hajduk kada je trener Karoglan otkrio kako će ozlijeđeni Lučić morati braniti na Rujevici protiv Rijeke. A sada je procurilo kako Splićani ipak mogu dovesti zamjenu.

Naime, iako je do kraja sezone ostalo tek mjesec i pol, klubovi SuperSport HNL-a mogu sve do 30. travnja registrirati novog igrača, ali samo ako zadovoljava ove uvjete:

da je slobodan, da mu je istekao ugovor ili je dobio papire da je slobodan prije isteka zadnjeg prijelaznog roka, što znači prije 15. veljače. Hajduk, dakle, ima još 25 dana, zaključno s 30. travnja, ako u preostalih osam kola želi angažirati zdravog golmana.

Komentari

komentara

« Povratak