Potez s kojim je oduševio nogometni svijeti: Pogledajte što je Iniesta rekao za Verrattija!

FOTO: REUTERS

Glavni “krivac” za ovo je Matuidi, koji je zapravo svjedok riječima koje je Iniesta uputio za Verrattija. Barca je teško poražena 4:0 prošli tjedan u prvoj utakmici osmine finala protiv PSG-a.

Verratti kao nasljednik?

Svi to već dobro znamo, veliki Andres Iniesta ostat će upamćen kao jedan  od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Nažalost, njegovo vrijeme nazire se polako prema kraju, a Barca bi trebala što prije pronaći dostojnu zamjenu. Upravo veliki Andres to vidi u Verrattiju.

Naime, prilikom jednog od mnogobrojnih duela tijekom utakmice, kratki razgovor imali su Matuidi i Iniesta. Dok je Verratti ležao na terenu i čekao pomoć klupskih doktora, Matuidi je prišao velikanu Barcelone i s poštovanjem rekao kako je Verratti njegov pravi nasljednik. Iniesta mu je odgovorio: “Da, i ja to isto mislim.”.

“Iniesta je čudesan nogometaš. Sad je već u onim godinama, ali i dalje radi velike stvari”, rekao je Matuidi.

Verratti je već dugo povezan s transferom u Juventus, ali nakon ovog možemo i Barcelonu staviti pod zainteresirane, jer riječi velikog Inieste u Barceloni ne prolaze samo tako lako…

https://nogometne-vijesti.hr/europski-nogomet/navijaci-arsenala-zele-vidjeti-odlazak-wengera-a-cetvorka-koja-mogla-doci-klupu/

Komentari

komentara

« Povratak