POTRES U FRANCUSKOJ: Paul Pogba se oprašta od reprezentacije?!

FOTO:

Engleske novine The Sun donijele su šokantnu vijest iz zemlje svjetskih nogometnih prvaka. Jedna od najvećih zvijezda Francuske, veznjak Paul Pogba, odlučio se oprostiti od reprezentacije! Igrač Manchester Uniteda je navodno vrlo nezadovoljan položajem muslimana u zemlji, razljutio ga je predsjednik Macron koji smatra kako je islam izvor terorizma.

Unatoč tome što službene potvrde nema, strani mediji su uvjereni kako Pogba više neće nastupiti za Tricolore. Kap koja je prelila čašu bio je posljednji događaj u kojem je nastavniku povijesti odrubljena glava ispred srednje škole u pariškom predgrađu…

Predsjednik Macron je ubijenog učitelja odlikovao Legijom časti jer je prema njemu učenike poučavao o slobodi izražavanja. Taj potez je razlog Pogbinog odlaska iz nacionalne vrste jer smatra kako je Macron dao odlikovanje čovjeku koji je omalovažio muslimansku vjeroispovijest što svjedoče i roditelji djece…

“Učitelj povijesti je od naše djece zatražio da podignu ruku ako su muslimani. Moja je kći među rijetkima to odbila učiniti, pa je ostala u razredu i svjedočila uznemirujućoj fotografiji golog muškarca koji je trebao simbolizirati proroka Muhameda.”

Zvijezda Crvenih vragova je za Francusku dosada odigrala 71 utakmicu uz deset gola, ne treba ni spominjati koliko će Pogbino neigranje biti oslabiti svjetske prvake na skorašnjem Euru.

Komentari

komentara

« Povratak