Potresna ispovijest nogometaša kojem su provalnici prijetili pištoljem

FOTO:

Nedjeljni okršaj francuskog prvenstva između prvaka PSG-a i Nantesa obilježio nesretni događaj koji je zadesio dvojicu igrača pariškog kluba. Radi se o Angelu Di Mariji i Marquinhosu čiji su domovi bili provaljeni za vrijeme utakmice.

Angel Di Maria potreseno je napustio travnjak tijekom susreta nakon što mu je priopćena vijest da mu provalnici kao taoce drže obitelj nakon ulaska u njegov dom, a otprilike istovremeno je provaljeno i u dom Marquinhosovih roditelja. Sličnu dramu proživio je igrač Lillea, Florent Balmont, davne 2008. godine.

Te noći su kod kuće bili on, njegova supruga i dvoje djece kad su upali provalnici. Muka koja je uslijedila 4. listopada te godine, pričao je za Le Parisien, završit će krađom njegova Audija A5 nakon što mu je prislonjen pištolj na sljepoočnicu.

”Spavao sam. Sutradan samo imali utakmicu. Bilo je 5 sati. Trojica su na silu otvorila vrata i rekli mi da su došli po ključeve automobila koji je bio parkiran ispred kuće. Natjerali su moju suprugu da legne na pod, a meni su držali pištolj prislonjen uz sljepoočnicu 10 minuta. Kći mi je tad bila stara četiri godine. Nije se spustila iz sobe na katu, ali sve je vidjela. Uz pomoć supruge uspjeli smo prebroditi taj šok”, rekao je.

”Ne znam jesu li namjerno mene ciljali ili je sve bio slučaj. Vidjeli su lijep automobil i to je bilo dovoljno.” Nakon užasa te noći pokušali su ostati i dalje živjeti u istoj kući, prenosi index.hr.

 

Komentari

komentara

« Povratak