POTVRĐEN POSAO: Igrač Osijeka otišao u Romu!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek već je odradio nekoliko izlaznih transfera na kojima je zaradio zaista ozbiljne novce. No, to nije sve.

Kako Germanijak doznaje, Gradski vrt napustio je Sergej Levak, 16-godišnji kadet i jedan od najvećih talenta nogometne škole u Gradskom vrtu. Mladi reprezentativac Hrvatske karijeru će nastaviti u talijanskoj Romi.

Osijek je izašao u susret želji obitelji da se mladi Sergej okuša u Romi te je pristao na posudbu a kako saznajemo dogovorena je i opcija otkupa ugovora po unaprijed dogovorenim uvjetima.

Prema izvorima Germanijaka Roma bi za Levaka mogla izdvojiti oko 700 tisuća eura s određenim bonusima koji bi cijeli posao mogli dovesti do 1,5 milijuna eura. Naravno, ako se status posudbe s vremenom promjeni u transfer.

Levak se jučer oprostio od suigrača iz Osijekove akademije a već danas je trebao otputovati u talijansku prijestolnicu. Zanimljivo, u Romi će ga dočekati nekoliko mjeseci stariji Mate Ivković s kojim Levak osim godišta i svlačionice U-17 reprezentacije Hrvatske dijeli i istu poziciju. Naime, oba su klasične šestice.

Ivković je prošle zime otišao u Romu iz Hajduka u zamjenu za 600 tisuća eura odštete a već je debitirao za seniorski sastav u prijateljskoj utakmici protiv talijanskog niželigaša Trastaverea.

Komentari

komentara

« Povratak