POTVRDIO DANAS NA PRESICI: Hrvatski reprezentativac radi transfer!

FOTO:

Martin Erlić i njegov Sassuolo ove sezone ispali su u talijansku drugu ligu. Zbog toga će Martin napraviti transfer, što je danas i potvrdio u razgovoru s novinarima. Odmah na početku osvrnuo se na sezonu:

“Ne baš pozitivna sezona za mene i za klub. Nažalost, klub i mi igrači smo donijeli neke krive odluke. Ušli smo u crni tunel iz kojeg je bilo teško izaći. Nadam se da se Sassuolo kroz godinu-dvije vraća u Serie A”, rekao je, ali je ipak i najavio odlazak iz kluba:

“Iskreno, ne zamaram se tim. Koncentriran sam na reprezentaciju. Za mene je jako bitno da igram u prvoj ligi, gdje god to bilo. Moguće je da ću nastojati pronaći sreću negdje drugdje.”

O protivnicima u skupini kaže: “Jedna od težih skupina, poznajemo dobro protivnike, neće biti lako, ali imamo kvalitetu da ostvarimo dobar rezultat. Idemo utakmicu po utakmicu.”

Erlić bi mogao imati veliku ulogu na ovom Euru te se bori za mjesto u početnoj postavi. “Mislim da imamo jako dobre stopere. Na meni je da radim i da izbornik odluči koga će staviti. Spreman sam i dobro se osjećam, što je najbitnije”, poručio je.

Komentari

komentara

« Povratak