POVIJESNA ODLUKA U ENGLESKOJ: Slaven Bilić i njegov WBA direktno ulaze u Premiership!

FOTO:

Engleska nogometna liga donijela je odluku koja bi mogla postati povijesni presedan a pogodovati našem treneru Slavenu Biliću i njegovoj momčadi WBA. Naime, postoji velika mogućnost da se Championship i druge niže lige prekinu, mediji javljaju da je donesen plan prema kojem bi se određivalo napredovanje u viši rang odnosno ispadanje u nižu ligu.

Dakle, ukoliko se drugoligaška sezona 2019/2020 prekine, momčadi bi imale promocije ili ispadale prema trenutnoj ljestvici i bodovnom učinku. Prema navedenom, kultni Leeds United te Bilićev West Bromwich Albion bi direktno izborili plasman u Premiership jer drže prve dvije pozicije na tablici. Bielsina ekipa ima bod prednost u odnosu na WBA.

S tom odlukom se sigurno neće nikako slagati u Fulhamu koji za vodećim dvojcem zaostaje šest odnosno sedam bodova jer se do kraja prvenstva ima za odigrati još devet susreta. Ukoliko odluka stupi na snagu, momčadi od trećeg do šestog mjesta igrale bi play-off nakon kojeg će pobjednik izboriti nastup u elitnom razredu engleskog nogometa.

Osim tri spomenuta kluba, preostalu trojku najboljih čine Brentford, legendarni Nottingham Forrest te Preston.

GRADI SE MOĆNA EKIPA: MANCHESTER UNITED POTPISAO JEDNOG OD NAJTRAŽENIJIH NAPADAČA EUROPE UZ ODŠTETU OD 70 MILIJUNA EURA!

KOJI LIK: Poznati engleski nogometaš kupio psa čuvara od 200 tisuća kuna!

KUHA SE U ITALIJI: ZVIJEZDA JUVENTUSA SELI U SAD, NAPOLI I ROMA DOVODE PRVA POJAČANJA!

DESETI KLUB U KARIJERI: Posrnuli europski div dovodi otpisanog Nikolu Kalinića!

Komentari

komentara

« Povratak