POVRATAK LEGENDE MEĐU VATRENE: Evo što je poručio Mario Mandžukić!

FOTO:

Legendarni Mario Mandžukić postigao je dogovor s HNS-om te izbornikom Zlatkom Dalićem i postao dio stručnog stožera. Na veliko zadovoljstvo navijača i Dalića, Super Mario se vratio u njegovo prirodno okruženje, hrvatsku reprezentaciju.

“Hvala izborniku Daliću i predsjedniku Kustiću na povjerenju – zaista smo se lako dogovorili oko suradnje kojoj se izuzetno radujem. Znam koliko mi je reprezentacija značila kao igraču te želim tu strast, ali i svoje iskustvo, prenijeti novoj generaciji. Sjajno je što smo osigurali direktan plasman u Katar, sada imamo godinu dana mira da se kroz prijateljske utakmice i Ligu nacija dobro pripremimo za Svjetsko prvenstvo. S puno odgovornosti, želje i ambicije ulazim u ovaj posao te ću dati sve od sebe da pomognem izborniku, kolegama u stožeru i naravno cijeloj reprezentaciji u narednom razdoblju.” –  izjavio je Mandžukić za web stranicu HNS-a.

“Uvijek govorim da Vatreni trebaju ostati blizu reprezentacije, i zato mi je jako drago što je Mario opet s nama. U razgovoru s njim uvjerio sam se koliko je predan, zainteresiran i voljan pomoći, a mislim da će njegovo iznimno iskustvo biti od velike koristi našim igračima, posebno onima mlađima. Smatram da smo dobili vrijedno pojačanje u stožeru jer znam s koliko truda i angažmana Mario pristupa svemu u životu i zato se radujem ponovnoj suradnji.” – poručio je izbornik Dalić.

MM je u bogatoj karijeri nastupao za Bayern, Juventus, Dinamo, Atletico, katarski Al Duhail, Zagreb, Wolfsburg te Dinamo. Sada će biti u stručnom stožeru zajedno s ostalim legendama Mrmićem, Ladićem, Olićem i Ćorlukom.

Komentari

komentara

« Povratak