POVRATAK VJEČNOG TALENTA: Alen Halilović pronašao klub u kojem nastavlja karijeru!

FOTO:

Pred Alenom Halilovićem su na početku karijere bile velike stvari, igrao je vrlo dobro u Dinamu sa samo 17 godina, spazila ga je i dovela velika Barcelona. Međutim, za prvi sastav nikada nije igrao nego je bio član Barce B odakle je poslan na razne posudbe.

Kada je kao slobodan igrač potpisao za talijanski Milan, mnogi su to vidjeli kao prekretnicu u karijeri i povratak na stare staze. Međutim, Alen se na San Siru nikada nije afirmirao te je danas trenutno član engleskog drugoligaša Birmingham Citya. Zdravko Mamić je u Podcast Inkubatoru objasnio kako je propao veliki povratak Halilovića u matični Dinamo.

Bivšeg kapetana mladih Vatrenih je na Otok doveo legendarni Aitor Karanka, španjolskog trenera je zamijenila ikona Leedsa, Lee Bowyer, koji je također zadovoljan igrama našeg igrača. To je ujedno potvrdio za engleske medije.

“Alen mi se sviđa kao igrač, a još se može popraviti. Iza njega je poštena predsezona i ja zaista mislim da on može postati još bolji igrač. Po onome što vidim i znam, on ovdje uživa. Savjetovat ću upravi da ga potpiše jer nam donosi nešto drugačije i moramo imati takve igrače.” – rekao je za Birmingham live.

Ovo je Alenov osmi klub u karijeri, možda je konačno pronašao svoj nogometni dom.

Komentari

komentara

« Povratak