POVRATNIK MEĐU VATRENE: „Jučer je bila moja zadnja utakmica, ovo mi je velika čast!“

FOTO:

Bivši dugogodišnji hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka i službeno je objavio kraj igračke karijere. Čarli je „objesio kopačke o klin“ na press konferenciji Zlatka Dalića koji je predstavio svoj popis od 26 igrača za Europsko prvenstvo.

Ćorluka je imao impozantnu igračku karijeru u kojoj je nastupao za zaprešićki Inter, Dinamo, Manchester City, Tottenham, Bayer Leverkusen i moskovski Lokomotiv. Posljednjih devet sezona je nastupao za „Željezničare“ i postao kapetan, u tom razdobolju je čak odbio prelazak u veliki Bayern.

“Jučer je bila moja zadnja utakmica za Lokomotiv. Bilo je teško, ali danas je već sve lakše. Što se tiče poziva izbornika, već smo prije o tome razgovarali. Velika mi je čast da me izbornik pozvao da pomognem. Razgovarao sam sa suigračima i nadam se da mogu pomoći kao što sam pomogao kad sam bio igrač. Plan je da ostanem u stožeru za pripreme i Euro. Poslije ćemo vidjeti. Vidim se u tome, trenersku ću školu sigurno upisati. I Lokomotiv je izrazio želju da se vratim tamo i da se uključim u njihov stožer.” – rekao je Ćorluka.

Odmah nakon završetka igračke karijere, postao je dio stožera Vatrenih. Dalić bi rado želio Ivicu Olića u svom stručnom stožeru, ali sve ovisi o tome hoće li ga CSKA tijekom ljeta pustiti na Europsko prvenstvo.

Komentari

komentara

« Povratak