POZNAT JE SASTAV MODRIH PROTIV CITYA: Evo koje će igrače trener Nenad Bjelica odabrati za utakmicu godine!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo će u srijedu navečer igrati najvažniju utakmicu Lige prvaka. Protivnik je najgori mogući, Manchester City, ali trener Nenad Bjelica zna da se mora ići ostvariti pozitivan rezultat i pokušati iznenaditi Guardiolin moćni stroj.

Zagrebački sastav ima problema sa izostancima, pogotovo u obrani, za ključnu utakmicu Bjelica neće moći računati na stoperski dvojac Perić – Teophile pa je prisiljen se okrenuti nekim drugim riješenjima. Poglavito se tu misli na to da će uz Dilavera stopersko mjesto zauzeti kapetan Arijan Ademi dok će umjesto ozlijeđenog Leovca na lijevom beku susret početi Francois Moubandje.

Švicarski reprezentativac se dokazao nije iskazao u dresu Dinama, no ovo mu je odlična šansa da pokaže sve svoje kvalitete i opravda ogromnu plaću koju je dobio pri potpisu ugovora.  Legenda Osijeka bila je zadovoljna nakon odrađenog susreta i pobjede protiv Varaždina u zadnjem kolu.

“Dobro, dobro je bilo! Arijan je već to igrao, dobro funkcionira s Dilaverom, nemamo tu previše alternativa. Gvardiol je još mlad, bilo bi neugodno staviti ga u tako važnoj utakmici. Nećemo s njim riskirati, idemo na iskusnu varijantu. Takvu utakmicu moraju igrati iskusni igrači i zbog toga će igrati Dilaver i Ademi. Na lijevom beku pak imamo Moubandjea, koji je odigrao zadnje dvije utakmice po 90 minuta. Uglavnom, neće se u srijedu naša momčad puno razlikovati od ove koja je nastupila protiv Varaždina.” – prenose Bjelicinu izjavu SN.

Inače, ovo je bio sastav koji je porazio Varaždince 1:0 na Maksimiru:

Livaković – Stojanović, Dilaver, Ademi, Moubandje ( Šitum) – Moro – Kadzior ( Hajrović), Olmo, Gojak, Marin ( Gavranović) – Petković.

POZNATI MEDIJ TVRDI: Ronaldo otkrio bivšim suigračima zašto mu je žao što je otišao iz Reala

Komentari

komentara

« Povratak