POZNATI BIH NOGOMETAŠ ŽESTOKO PROZVAO AGENTA: “Htio mi je iskopati grob, želim mu sve najgore…”

FOTO:

Nogometaš BIH Dennis Hadžikadunić iznio je teške optužbe na račun nogometnog menadžera Blasha Hosseinija, koji ga je, prema njegovim tvrdnjama, prevario dok su pregovarali o detaljima ugovora s ruskim Rostovom. Stoper je u podcastu Heltidsproffs istaknuo da je na nagovor Hosseinija otišao u Rusiju, ali da je jedini interes spomenutog menadžera bio da od njega izvuče što više novca.

“Imao sam Martina Dahlina kao agenta. Nije mi rekao ništa o interesu iz Rostova. Tada drugi agent Blash Hosseini stupa na scenu i zove me svaki dan govoreći o Rostovu. To je utjecalo na mene kao 19-godišnjaka. Ispostavilo se da nije sve istina što mi je rekao. Novac koji sam u ugovoru trebao dobiti nije bio ona svota o kojoj je govorio”, priznao je Hadžikadunić u podcastu Heltidsproffs pa dodao:

“Razgovarao sam s nekoliko ljudi i tada sam primijetio da mi je taj tip lagao u lice. On je stvarno kukavica. To je ono što želim reći o njemu. Neko vrijeme sam bio slijep, ali sam onda primijetio da mi taj tip želi iskopati grob. Sjećanje budi mnogo emocija. Želim mu sve najgore.”, prenosi Index.hr.

Hosseini je u razgovoru za Aftonbladet demantirao Hadžikadunićevu verziju: “Optužbe protiv mene su lažne i neutemeljene. U svjetlu toga, nastavit ću po tom pitanju sa svojim odvjetnicima. Nemam više što reći po tom pitanju. Fokusiran sam na posao i moj glavni prioritet je uspjeh i dobrobit mojih igrača”, rekao je Hosseini za švedski medij.

Podsjetimo, 23-godišnji defenzivac BiH karijeru je započeo u omladinskom pogonu Malmöa, a 2016. godine promoviran je u prvu momčad. Uslijedila je i jedna posudba u Trelleborg, a 2018. godine prodali su ga u Rostov u transferu vrijednom milijun eura.

Međutim, ove sezone nije se naigrao u Rusiji, gdje je skupio 11 nastupa. S obzirom na novonastalu situaciju u Rusiji i invaziju na Ukrajinu, vratio se u Švedsku, točnije u Malmö, na posudbu do kraja 2022. godine.

NEVJEROJATNI VIDEO: ŽESTOKA TUČNJAVA IVANA JURIĆA I DIREKTORA TORINA!

Komentari

komentara

« Povratak