POZNATI HAJDUKOVAC OPLEO PO IGRAČIMA: “Hajduk je tragičan, ovo je negledljivo…”

FOTO:

Hajduk je u subotnjoj utakmici 25. kola SuperSport HNL-a svladao Istru 1:0 i preuzeo vrh ljestvice klubova koji se natječu u hrvatskom prvenstvu. Hoće li ondje i ostati, ovisit će o tome što može Rijeka protiv Varaždina u susretu koji se igra od 15 sati.

Nekadašnji kapetan Hajduka Hrvoje Vejić, bivši hrvatski reprezentativac koji je za splitski klub odigrao više od 150 utakmica, osvrnuo se u kolumni za Dalmatinski portal na Hajdukov trijumf. Istaknuo je da je pobjeda najvažnija, a sve ostalo manje bitno, ali i dodao da, “bez obzira na sve navedeno, nema opravdanja za ovu igru Hajduka, koja je bila tragična”. Nadalje ističe:

“Gledali smo ono što gledamo stalno, jalov Hajduk, nemoćan, Hajduk koji ne ide na pobjedu, nego čeka da se nešto desi i u tom čekanju dočekali smo ništa u prvom poluvremenu.” Navodi da je prvo poluvrijeme “bila šetnja za goste i to je nedopustivo”, ističe da u njemu nije bilo presinga i da Hajduk “mora pritiskati obranu gosta, bio to Dinamo ili Istra. Ako igrači to ne mogu, onda to nisu igrači za Hajduk”.

Ističe i sljedeće: “Budimo realni, Krovinović je najbolji igrač Hajduka, nije to ni Livaja niti bilo tko drugi. Filip igra sve što treba, mijenja pozicije, kako se kome namjesti, nije to lako, šestica, osmica, desetka, nikog se ne preispituje kao njega, a on je opet tu kad najviše treba.”

“Već dugo, već predugo ne igramo dobro, ali dok smo u egalu, nema se što prigovoriti. Vrlo brzo nam dolaze utakmice s Dinamom, Rijekom i Osijekom, tu će se sve rješavati. Stara izreka da se prvenstvo rješava na malim utakmicama više jednostavno ne pije vode, morat ćemo biti najbolji protiv najboljih, a za to moramo promijeniti jednu stvar. Moramo biti hrabri”, zaključuje Vejić.

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak