POZNATI HRVATSKI KLUB U VELIKOJ KRIZI: Nekada su igrali Europu, sada se bore za ostanak u drugoj ligi!

FOTO:

Div iz Predgrađa se nalazi u velikim problemima i upitno je kada će se strmoglavi pad zaustaviti. Inter Zaprešić je zadnjih nekoliko godina bio član Prve lige, međutim prošle sezone su završili posljednji te ispali u Drugu ligi gdje također situacija nije bajna.

Klub je preuzeo iskusni trener Tomislav Ivković, no Žuti u zadnjih devet utakmica ne znaju za pobjedu… U posljednjoj utakmici su remizirali protiv Kustošije, završilo je 2:2. Inter se tako nalazi na tek 13. mjestu, dva boda iznad zone ispadanja i utakmicom više od izravnih konkurenata.

Mnogi će se s nostalgijom sjetiti vremena kada su u Zaprešiću igrali Luka Modrić, Vedran Ćorluka i ostali. Najbolju sezonu Inter je imao 2004/2005 kada su završili iza Hajduka na drugom mjestu te tako izborili kvalifikacije u tadašnjem Kupu Uefa. U ekipi su bili i Zoran Zekić te Davor Piškor, vrlo dobar napadački tandem.

Međutim, sezonu kasnije su ekspresno ispali iz Prve lige, ekipa se raspala dok je Crvena zvezda bila prejaka na prvoj europskoj prepreci. Od tada zaprešički klub nije imao značajnijeg uspjeha, dvije sezone su opet proveli u drugoligaškom razredu ali su se ponovno vratili pod vodstvom Samira Toplaka.

Klub je kroz godine imao sjajne strijelce poput Ilije Nestorovskog te Komnena Andrića, sada im je igrač takvog profila nasušno potreban…

Komentari

komentara

« Povratak