POZNATI HRVATSKI TRENER: “Bih li volio trenirati Hajduk? Svatko to želi…”

FOTO:

Samir Toplak i njegova Gorica danas su gostovali na Poljudu kod Hajduka u sklopu 30. kola HNL-a. No, u Goricu se vraćaju bez bodova jer su izgubili s minimalnih 1:0. Trener Gorice nakon utakmice je odradio presicu pred okupljenim novinarima prokomentiravši zanimljiv dvoboj.

“Loše smo ušli u utakmicu. Puno smo griješili, Hajduk nas je izdominirao u svim duelima na sredini terena. Najbolja stvar iz prvog dijela za nas je bio rezultat, samo 1:0. U drugom smo dijelu bili dobri, ali nismo imali prava rješenja u zadnjoj trećini. Ipak, limitirali smo Hajduk i jedno vrijeme smo ga držali u šaci, malo je i publika izgubila živce. No na kraju, zaslužena pobjeda Hajduka”, rekao je pa dodao:

“Igrači su se prepali na početku. Cijeli tjedan sam pripremao ekipu da bude opuštena, ali oni su se malo previše opustili pa zatim uplašili. Mladi su to dečki, ne treba im zamjeriti, no dobro ćemo sve analizirati.”

“Imamo velikih problema u kadru, osim ovih igrača koji su ušli, na klupi su bili samo juniori. Borimo se s čim imamo, pokušat ćemo do kraja prvenstva biti još bolji”, požalio se na situaciju u sastavu pa odgovorio na pitanje bi li volio biti trener Hajduka:

“Volio bih vidjeti jednog čovjeka koji bi pred ovakvom atmosferom i pred ovom kulisom rekao ‘ne’. Svaki trener bi to poželio. Toliko podrške dobivam od navijača iz Splita da je to nevjerojatno. Zahvaljujem im, a hoću li dobiti šansu ne ovisi o meni, šansu ti netko mora dati.”

Za kraj je svima čestitao Uskrs uz poruku: “Lijepo se provedite, manje šunke, više mladog luka.”

Komentari

komentara

« Povratak