POZNATI HRVATSKI TRENER KRITIZIRAO DALIĆA: “Neka prestane s parolama o hrvatstvu i katoličanstvu i uhvati se analitike”

FOTO:

Vatreni su remijem protiv Italije došli tek do drugog boda na Europskom prvenstvu. No, nada još uvijek postoji da se i sa dva boda može otići u osminu finala.

No, dok čekamo ishode preostalih utakmica, zato pljušte kritike na račun izbornika Zlatka Dalića. Jedan od kritičara je i bivši trener Ilija Lončarević koji je pak kazao:

“Mene je uvijek ljutilo što nikada nisam u situacijama kao što je ova, ili ona na prošlom Euru, čuo riječi stvarne samokritike. Ne tako da izbornik proziva igrače, nego da prizna kako nam je taktika manjkava. Ili na primjer, on je prekjučer tek rekao ono što je trebao nakon Španjolske. Trebao bi stati s parolama o hrvatstvu i katoličanstvu.

Ja se osjećam kao da nisam ni Hrvat ni katolik kad se počne busati u prsa koliko su oni veliki. Umjesto toga, on i njegov stožer trebaju se posvetiti nogometu i analitički razmišljati o reprezentaciji i igračima koji tamo trebaju sazreti i postati klase. Ako se već javno ne kaže, neka oni sami među sobom kažu jedni drugima zašto u prve dvije utakmice Eura nisu bili momčad.”

Cijeli video možete pogledati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak