POZNATI INSAJDER OBJAVIO: Ovo je Modrićeva reakcija na Dinamov potez u novinama!

FOTO:

Definitivno vijest dana je objava u današnjem izdanju ugledne Marce. Za sve je “kriv” aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb koji će učiniti sve što je u njihovoj moći da vrati legendarnog Hrvata Luku Modrića na Maksimir.

Modri su na društvenim mrežama povodom toga objavili prekrasan video. Počinje kadrom raslinja u vrtu i zvukom cvrkuta ptica. Kamera se zatim spusti na stol na kojem je, uz kavu, pršut i cherry rajčice, današnje izdanje Marce, najčitanijeg sportskog lista u Španjolskoj.

Nepoznata ruka tada otvori novine i onda vidimo da je preko cijele treće, udarne stranice Dinamov dres s brojem 10 i prezimenom Modrić te poruka #ImaloBiSmisla, čime Dinamo već neko vrijeme mami Luku Modrića (38) da se vrati u klub iz kojeg je otišao prije 16 godina. Dodan je prijevod fraze i na španjolskom: “Tiene todo el sentido del mundo”, a da je ovo ozbiljan poziv, svjedoči to što su na dnu stranice velik Dinamov grb i potpis predsjednika kluba Velimira Zajeca.

Očito je da je Dinamo za poziv Modriću zakupio udarnu, treću stranicu novina koje dnevno čitaju milijuni Španjolaca. Znači da je skupo platio ovakav oglas. No, Dinamu će se ta investicija višestruko isplatiti. Ovakvim pozivom Modriću osigurao si je ono što je neprocjenjivo – globalni publicitet. Svijet sada piše i govori o tome da je Modrića klub u kojem se proslavio pozvao na povratak nakon što je s Realom osvojio sve.

Kako prenosi Index.hr, Lorenzo Lepore, talijanski insajder koji često piše o događanjima u SuperSport HNL-u, objavio je da je Modrić najveća želja Velimira Zajeca te da je prvi kontakt napravljen i da su razgovori u vrlo ranoj fazi. Što se tiče samog Modrića, Lepore tvrdi da će kapetan hrvatske reprezentacije svoju odluku gdje će i hoće li nastaviti karijeru donijeti na kraju sezone, nikako prije.

Ljudima iz svoje okoline rekao je da bi bio otvoren za prelazak u Dinamo ako se strane uspiju dogovoriti oko korektnih uvjeta te da je iznenađen potezom Dinama i opcijom da se vrati u Zagreb na kraju karijere.

Komentari

komentara

« Povratak