POZNATI KLUB OSTAO PRAZNIH RUKU: Nećete vjerovati što je Dinamo odbio za Olma!

FOTO:

Najvrijedniji igrač u maksimirskom izlogu, Dani Olmo, vrlo vjerojatno je odigrao zadnju utakmicu za Modre u vječitom derbiju protiv Hajduka. No, neće ga hrvatski prvak olako prodati, uvijek su bili poznati kao teški pregovarači, zato su tako i uspješni u izlaznim transferima.

Sportske novosti su doznale da se za Olma interesiraju dva bundesligaška kluba, tri španjolske ekipe i talijanski Milan. Upravo su Rossoneri došli sa ponudom od 25 milijuna eura plus bonusi, ali Daniju se ne ide u klub koji neće igrati Ligu prvaku. Što se toga tiče, bolje mu je ostati u Dinamu i kroz kvalifikacije uhvatiti najelitnije klupsko natjecanje.

Isto tako, prema istom izvoru, Olmo je svom agentu Bari rekao da je isključivo koncentriran na Euro mladih na kojem nastupa za mladu vrstu Španjolske. Nakon završetka turnira se očekuje da će početi intenzivnije razmišljati o mogućem transferu u inozemstvo.

Službena ponuda u Maksimirsku 128 nije došla, to su sve bili usmeni upiti koji nisu zadovoljili financijske apetite Dinama.

POVIJESNI „TREBLE“: VATRENA LEGENDA UVELIČALA VELIKI UNITEDOV JUBILEJ, BRILJIRAO DAVID BECKHAM!

SJAJAN POTEZ: Vlašić sljedeće sezone u gigantu koji će igrati Ligu prvaka!

Komentari

komentara

« Povratak