POZNATI KOMENTATOR ZAPLAKAO DOK JE PRENOSIO KOVAČA I PSG: “Da je živ, Zlatko bi ovo gledao…”

FOTO:

Filip Brkić, komentator koji je za ArenaSport prenosio jučerašnju utakmicu između PSG-a i Monaco u kojem je momčad Nike Kovača razbila prvaka, tijekom prijenosa je saznao da mu je umro prijatelj Zlatko Saračević, prenosi index.hr.

Brkić je jako teško pronalazio riječi i očigledno je bio u velikom šoku: “Oprostite mi, na trenutak sam zastao. Čuo sam najgoru moguću vijest. A to je da. Da je otišao veliki Zlatko Saračević. Oprostite mi što ovog trenutka nisam mislima na Parku Prinčeva”, rekao je pa uskoro dodao: “Nažalost, informacija je sada potvrđena. Ovo je trenutak u kojem je hrvatski sport ostao bez jednog nevjerojatnog čovjeka, širokog i dobrog, istinskog sportaša. Da je živ, sada bi gledao ovu utakmicu jer je jako volio francuski nogomet”.

Na poluvremenu je uspio malo sabrati misli pa poručio: “Veliki derbi za kraj šokantnog dana u kojem je Hrvatska ostala bez velikog sportaša i velikog čovjeka, Zlatka Saračevića. Nažalost, danas je iznenada preminuo nakon utakmice njegove Podravke protiv Lokomotive, derbija hrvatskog prvenstva kojeg je Sarač dobio. Na putu kući… Stalo je kucati veliko srce velikog olimpijskog pobjednika i jednog od najvećih rukometaša koje je Hrvatska ikad imala”, zaključio je Brkić.

Brkić i Saračević više puta su surađivali tijekom rukometnih prvenstava na kojima su često zajednički prenosili utakmice hrvatske rukometne reprezentacije. Dvojac je bio poznat kao odličan komentatorski duo.

Komentari

komentara

« Povratak