POZNATI MEDIJ OBJAVIO: Evo tko odlazi iz Hajduka!

FOTO:

Iza splitskog Hajduka vrlo je razočaravajuća sezona s obzirom da nisu osvojili ni jedan trofej. Najavljivala se titula nakon 19 godina, ali sredinom ožujka došlo je do neočekivanog raspada.

Zbog toga su otišli predsjednik Jakobušić, trener Karoglan i sportski direktor Nikoličius. No, čini se kako će biti još odlazaka. Naime, Dalmatinski portal sinoć je objavio kako 36-godišnji kondicijski trener Šime Veršić napušta Hajduk.

Riječ je o stručnjaku rođenom 1988. godine, koji je od ljeta 2018. godine u Hajduku bio zadužen prvenstveno za rehabilitaciju i uspješan oporavak ozlijeđenih igrača, a posljednjih mjeseci bio je dio stručnog stožera privremenog trenera Jure Ivankovića. Prije Hajduka radio je u RNK Splitu i KK Splitu.

Među ostalim, Veršić je 2023. godine od Slobodne Dalmacije dobio godišnju nagradu za znanost “Kruno Prijatelj”. Hajduk je tada objavio da je Veršić tijekom 2022. godine objavio 17 radova u publikacijama u Wos i Scopus bazama poput Biology of Sport, Science and Medicine in Football, Biology, Healthcare i drugim prestižnim časopisima u području sportske znanosti.

Najviše se bavio kondicijskim zahtjevima i izvedbom u vrhunskom sportu te incidencijom i faktorima rizika od ozljeda, a bio je i recenzent u svjetskim znanstvenim časopisima, predavač na konferencijama, član organizacijskog odbora Međunarodne konferencije znanosti i medicine u vodenim sportovima, predavač na Kineziološkom fakultetu u Splitu i predsjednik Splitskog sveučilišnog sportskog saveza.

Komentari

komentara

« Povratak