POZNATI NOGOMETAŠ OTVORIO DUŠU: “Bogati žele ukrasti ono što je narod stvorio…”

FOTO:

Nogometni svijet je zgrožen kreacijom Superlige, a počeli su se javljati poznati nogometaši koji su protiv toga. Jedan od njih je Ander Herrera.

U Superligi će sudjelovati španjolski Real Madrid, Barcelona i Atletico Madrid, zatim engleski Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City i Manchester United te talijanski Juventus, Milan i Inter. Oni su pozvali i Herrerin PSG, Bayern i Borussiju Dortmund da im se priključe, ali ta tri kluba su ih odbili.

“Zaljubio sam se u nogomet koji pripada navijačima, sa snom da vidim momčad koju volim kako se bori protiv najvećih. Ako se pokrene ova Superliga, ti snovi su gotovi, navijači klubova koji nisu velikani neće više moći maštati o pobjedama protiv najvećih na svijetu. Volim nogomet i ne mogu više šutjeti”, rekao je Herrera i poručio da vjeruje u Ligu prvaka čiji izmijenjen format danas predstavlja Uefa.

“Vjerujem u poboljšanu verziju Lige prvaka, a ne u natjecanje koje stvaraju bogati krađom onog što su ljudi stvorili – najljepšeg sporta na svijetu”, dodao je 31-godišnji Španjolac koji je ranije igrao za Zaragozu, Bilbao i Manchester United.

Komentari

komentara

« Povratak