POZNATI NOVINAR OBJAVIO: Dinamo će kupiti hit igrača iz HNL-a!?

FOTO:

Sezona je pri kraju, ali mnogi klubovi već znaju svoje prve poteze u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku. To se itekako odnosi na Dinamo.

Modri su unatoč turbulentnoj sezoni pred osvajanjem nove titule, a tu je i finale kupa. A mnogi se nadaju kako će klub iz Maksimira bolje odraditi prijelazni rok nego prošlog ljeta kada je bilo baš puno upitnika u zraku. Neki su ipak proigrali, a neki su jednostavno ispali kao loša kupovina.

Kao novo pojačanje Dinama opet se nameće netko iz Lokomotive. To je 19-godišnji Marin Sotiček. Kako pišu Sportske novosti, svima e poznati talent, potvrdu brzog i konstantnog razvitka uobličio je u dva pogotka Riječanima. Ove sezone postigao je čak osam pogodaka u prvenstvu uz jednu asistenciju. Je li vrijeme za Dinamo?

“On je kao mačak u čizmama, radi korake od sedam milja. Brz, prodoran… Oscilira jer je mlad, ali njegove mogućnosti zaista su neslućene. Miran je u realizaciji, to imaju zaista samo kvalitetni igrači. Pokazao je da bi u budućnosti mogao biti dobra priča, nisam siguran da će dugo biti u Lokomotivi. Mislim da će iz Maksimira baciti mrežu na njega, dečko je apsolutna perspektiva”, tvrdi poznati naš novinar Olivari.

“Pitanje Šotičeka? Kad si najbolji igrač kluba, seliš u jači klub. Kad si najbolji igrač lige, seliš u jaču ligu. Po meni, Šotičeku treba još jedna sezona u Lokomotivi, da odigra s puno manje oscilacija. Već sad se šuška da Dinamo radi na tom transferu, mislim da još uvijek nije za to, jer s toliko oscilacija trenutno ne može proći, dodao je glavni urednik SN, Šola.

Inače, Marin već vrijedi milijun eura prema Transfermarktu…

Komentari

komentara

« Povratak