POZNATI NOVINAR OBJAVIO: Kristijan Jakić ide u potpuno novu ligu!

FOTO:

Hrvatski veznjak, Kristijan Jakić, ostvario je transfer karijere kada je u ljeto 2021. godine prešao iz Dinama u Eintracht Frankfurt. Točnije, prvo se radilo o posudbi da bi ga onda Nijemci otkupili za 3,5 milijuna eura.

No, prvi dio ove sezone je za potpuni zaborav s obzirom da je upisao svega sedam nastupa uz vrlo skromnu minutažu od 285 minuta. Kristijan je prije točno godinu dana bio i dio reprezentacije koja je osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru. No, nakon toga je izgubio status reprezentativca.

Ukoliko se želi vratiti među Vatrene onda mora pronaći klub u kojem će igrati, a kako prenosi talijanski novinar Nicolo Schira, čini se kako je nova destinacija već poznata. Naime, Jakić se našao na radaru nekoliko talijanskih prvoligaša koji ga žele dovesti na posudbu do kraja sezone.

Prema informacijama Schire, Eintracht Frankfurt je već dobio nekoliko upita, s tim da ne dodaje kakav je bio odgovor Nijemaca.

S druge pak strane Eintracht Frankfurt radi na dolasku pomalo zaboravljenog nizozemskog veznjaka Donnyja van de Beeka. Nije još poznato hoće li veznjak Manchester Uniteda doći na posudbu ili će se odraditi transfer.

Komentari

komentara

« Povratak