POZNATI NOVINAR OBJAVIO: Mario Mandžukić ima novi klub!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, bez kluba je već pola godine ali čini se kako će se to promijeniti u narednim danima.

Nogometni fanovi, a i oni koji vole Mandžu, već su polako izgubili strpljenje s praćenjem raznih špekulacija. A i kako ne bi. Mandžukića se selilo nazad u Italiju pa se pričalo po povratku u Bundesligu, pa su interes pokazivali neki engleski klubovi. A posljednja priča je također bila aktualna.

Naime, 34-godišnji napadač trebao bi potpisati za Bešiktaš! Vijest je potvrdio i dobro informirani talijanski novinar Nicolo Schira:

“Bešiktaš je počeo razgovore oko dovođenja hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Bivši igrač Juventusa i Bayerna iz Münchena želi ugovor do 2022.”, napisao je Schira na svom Twitteru profilu. Zanimljivo, još početkom tjedna se pisalo o obnovljenom interesu Bešiktaša.

Turci su htjeli Mandžukića i ljetos ali prema turski medijima Hrvat je tražio preveliku plaću. Sada bi Bešiktaš trebao Mandžukiću ponuditi 1.5 milijuna eura, a čini se kako bi igrač mogao prihvatiti ponudu jer je bez kluba već pola godine, od kada je napustio Al-Duhail.

Komentari

komentara

« Povratak