POZNATI NOVINAR OBJAVIO: Supertalent Dinama odbio Juventus te potpisao novi ugovor!

FOTO:

17-godišnji supertalent Dinama, Mislav Ćutuk, odlučio je potpisati novi ugovor s Dinamom unatoč ogromnom interesu talijanskog velikana Juventusa.

O tome se raspisalo ugledni talijanski insajder koji se zove Lorenzo Lepore. On je još prije mjesec dana otkrio da je Juventus pristupio Ćutuku i Dinamu kako bi mladića doveo u Torino te da su tom zgodom razgovarali o odšteti koju bi Juventus platio.

Točnije, o naknadi za razvoj, kako se ona službeno zove za tako mlade igrače. No mjesec dana kasnije Ćutuk je produljio s Dinamom usprkos ponudi Juventusa. Za Ćutuka je zainteresirana i Borussia Dortmund, ali on očito ostaje u Dinamu.

Ćutuk je rođen 2007., a matični klub mu je Neretvanac iz Opuzena. Tamo su ga primijetili Dinamovi skauti te ga prije pet godina doveli u Dinamo. Ove sezone Ćutuk briljira u kadetskom prvenstvu Hrvatske. Najbolji je strijelac Dinama, koji je već osigurao naslov.

Mladić je sjajan i u U-17 reprezentaciji Hrvatske. S dva gola pomogao je nacionalnoj momčadi da se plasira u Elitnu rundu. U prvom kolu te runde postigao je dva gola protiv Njemačke za ukupnih 3:3. U šest utakmica za U-17 selekciju Ćutuk je postigao isto toliko golova.

Komentari

komentara

« Povratak