POZNATI NOVINAR OBJAVIO: Veliko ime stiže u Hajduk!

FOTO:

Poznati talijanski novinar, Lorenzo Lapore, jučer je oduševio sve simpatizere splitskog Hajduka objavom koju je podijelio na nekadašnjem Twitteru.

Naime, na kraju sezone istječe desetogodišnja suradnja između Hajduka i poznatog talijanskog brenda Macrona. Ta suradnja neće biti produljena, a već neko vrijeme se šuška kako će na Poljud sletjeti novi tehnički sponzor. O tome se pričalo i za vrijeme Lukše Jakobušića.

Macronu ističe ugovor s Hajdukom i izgledno je da će ga zamijeniti oni čije se ime najviše spominjalo, a to je Adidas. S njima se Hajduku otvara mogućnost šire distribucijske mreže artikala poput dresova i ostalog asortimana u proizvodnji Adidasa, što s Macronom nije bio slučaj.

O ovom raskidu i novo sponzoru Hajduka pisao je na svom X-u i talijanski nogometni insajder Lorenzo Lepore. I on je u svojoj objavi naveo da je došao kraj suradnji Hajduka i Macrona te da ‘bijeli‘ pregovaraju s Adidasom.

Dakle, u narednim danima vrlo uzbudljivo će pratiti što se događa kod Hajduka. Osim novog tehničkog sponzora, na Poljud će sletjeti novi glavni trener te novi sportski direktor.

Komentari

komentara

« Povratak