POZNATI NOVINAR OTKRIO: Evo koliko Hajduk nudi Džeki po sezoni!

FOTO:

Legendarni BIH napadač, Edin Džeko, trebao bi u narednim danima postati novi igrač splitskog Hajduka. Gotovo je sigurno da će Edin napustiti Fenerbahče jer mu je novopečeni trener Jose Mourinho pokazao zeleno svjetlo što se toga tiče.

A sada nove detalje iznosi poznati turski novinar Yabiz Sabuncuoglu, kojeg na X-u prati preko milijun ljudi. Naime, on je gostujući u emisiji Insider, otkrio je koliku plaću Hajduk nudi Džeki.

Ako je vjerovati Sabuncogluu, ta brojka iznosi pola od one koju Džeko ima u Fenerbahčeu. Prema dostupnim podacima, Džeko u Turskoj ima neto plaću od 4.2 milijuna eura, pa mu Hajduk tako navodno nudi oko dva milijuna eura.

“Prerano je govoriti ostaje li Džeko. Da bi se moglo reći da odlazi, klubovi koji ga žele dovesti moraju se približiti iznosu koji je Džeko zaradio u Fenerbahčeu. Hajduk se ovoj brojci ne može približiti. Njihova službena ponuda je pola Džekine zarade”, rekao je turski novinar.

Ako je to istina i ako se dogodi da Edin prihvati Hajdukovu ponudu, bio bi uvjerljivo najplaćeniji igrač SuperSport HNL-a. Prema ranijim informacijama, Hajduk Džeki nudi dvogodišnji ugovor.

Komentari

komentara

« Povratak