POZNATI NOVINAR TVRDI: Messi i Ronaldo od iduće sezone u istom dresu!?

FOTO:

Cristiano Ronaldo ima 35 godina, a Lionel Messi. No, unatoč poznim igračkim godinama izgleda kako dvojcu to nije problem.

Zanimljivo kako bi obojica sljedeće godine mogli promijeniti klub. Messiju je već dosta drame u Barceloni pa bi se mogao otisnuti na Otok, dok Juve navodno želi srediti financije pa je tako Ronaldova plaća jedan golemi uteg za klub. CR bi mogao također prema Otoku, a šuška se i o PSG-u.

No, španjolski novinar i stručnjak za transfere Guillem Balague na svojem je YouTube kanalu odgovarao na pitanja s Twittera. Dao je vrlo zanimljiv komentar u vezi budućnosti dvojca:

“Messi i Pep razgovarali su ovog ljeta četiri sata o tome što bi značio njegov dolazak u City. Messi je ubrzo nakon toga objavio da ćeli otići. Ali ne nužno u City. Ne zaboravimo da ga je želio PSG, koji je pregovarao s njegovim ocem, a ima i još klubova poput Intera ili Juventusa koji bi ga spojio s Ronaldom. U Juventusu pokušavaju složiti financijsku konstrukciju za to, ali istovremeno gledaju kako prodati Ronalda pa je tu sve otvoreno”, rekao je Balague, a zatim u priču uključio i Chelsea.

“Chelsea je definitivno u jednadžbi ako Messi bude dostupan. Inzistiraju da imaju novac za Messijevu plaću, samo ne za transfer. City je bio voljan platiti i odštetu i plaću, imaju dovoljno oružja da ga dovedu, a jedno je ostanak Guardiole”, objasnio je Balague.

 

Komentari

komentara

« Povratak