POZNATI PORTAL DONOSI: Dinamo sredio prvi ljetni transfer!?

FOTO:

Ljetni prijelazni rok u HNL-u počinje 19. lipnja te traje do čak 8. rujna. No, kako to biva, neki klubovi već su u akciji pa smo tako vidjeli obavljene poslove.

Primjerice, Rijeka je već predstavila Dejana Petroviča, slovenskog veznjaka koji je došao iz Rapid Beča kao besplatni igrač. A sada se čeka prvi ulazni posao zagrebačkog Dinama. I čini se kako je prvi posao u samom finišu.

Naime, Index.hr piše kako će novi igrač Dinama uskoro postati 22-godišnji ofenzivni veznjak Toni Fruk. On je posljednje dvije sezone proveo u Gorici kao posuđeni igrač Fiorentine i u obje sezone na mahove je pokazivao da ima ono što je potrebno za igranje u najvećim klubovima u Hrvatskoj. Bio je standardan i u U-21 reprezentaciji kod Igor Bišćana, a sada se ukazala prilika za Dinamo.

Naime, Fruku je istekla posudba s Goricom te se formalno vratio u Fiorentinu, ali Talijani na njega ne računaju i spremni su ga pustiti. Hoće li to biti za neku simboličnu odštetu ili uz sporazumni raskid ugovora, zasad nije jasno, ali jasno je da bi se moralo dogoditi čudo da Fruk uskoro ne osvane u dresu Dinama. Ugovor s ‘Violama’ traje do 2024. godine.

U nedavnom intervjuu za Index pitali smo predsjednika Gorice Nenada Črnka što će biti s Frukom, a on nam je odgovorio kako je Gorica zainteresirana za to da on ostane u klubu. Naravno, istaknuo je da je Fruk igrač Fiorentine, pa će na kraju ona imati posljednju riječ po tom pitanju.

“Mi smo u kontaktu s Fiorentinom da vidimo što se može. Nisu zasad decidirano rekli kakav će njegov status tamo biti. Mi ćemo napraviti sve ne samo da ga zadržimo na posudbi nego i da ga zadržimo i oslobodimo ugovora, pa da onda u budućnosti dijelimo zaradu od potencijalnog transfera”, rekao je tada Črnko, ali očito Dinamo ima druge planove.

No, sada se sve promijenilo jer je u igri upravo Dinamo…

Komentari

komentara

« Povratak